Eternit, een eeuw aan dakbedekkingsoplossingen voor landbouwers

Eternit helpt landbouwers in heel Europa om hun dieren en bezittingen doeltreffend te beschermen tegen de natuurelementen, met een solide expertise die we gedurende meer dan 100 jaar hebben opgebouwd. We zijn het enige merk in de sector met ruim een eeuw ervaring in het creëren van slimme en kwaliteitsvolle dakoplossingen op maat voor landbouwers. Onze succesvolle samenwerking met jou maakte dat mogelijk!

Eternit, een eeuw aan dakbedekkingsoplossingen voor landbouwers

Specialist in dakbedekkingsoplossingen

Eternit produceert al golfplaten van vezelcement sinds 1905. We waren een van de eerste bedrijven om dit gepatenteerde composietmateriaal - dat bekendstaat als robuust, licht en duurzaam - toe te passen voor dakbedekkingen. Eternit is sindsdien in heel Europa een vertrouwde naam voor golfplaten van vezelcement en ook nu nog is vezelcement het favoriete materiaal voor daken in de landbouw.

Dankzij onze ervaring van meer dan 100 jaar begrijpen we bij Eternit exact en tot in de kleinste details wat landbouwers nodig hebben. Dat stelt ons in staat om je** kwaliteitsproducten en deskundige ontwerpen** voor dakbedekkingsoplossingen aan te bieden, voor uiteenlopende agrarische gebouwen: van stallen voor melk- en rundvee, varkens, pluimvee en paarden, tot schuren voor landbouwmateriaal. Ons assortiment golfplaten leent zich voor de meest diverse toepassingen en is geschikt voor allerlei weersomstandigheden.

Eternit, een eeuw aan dakbedekkingsoplossingen voor landbouwers

Landbouw als specialiteit

De specialisatie van Eternit is golfplaten, met dakbedekkingen in de landbouwsector als voornaamste toepassing. De synergiën die we over vele jaren hebben ontwikkeld met landbouwers uit heel Europa, stellen ons in staat om** betere producten af te leveren, helemaal afgestemd op hun behoeften**. Door deze ruime ervaring is Eternit ook voor jou als landbouwer een betrouwbare partner. We helpen je om je toekomst succesvol en duurzaam uit te bouwen.

We leveren grote inspanningen om voor de eigenaar van een gebouw de hoogst mogelijke waarde te creëren, duurzaamheid te garanderen en dierenwelzijn te bevorderen. Het welzijn van de landbouwer en zijn dieren, kwaliteit en innovatie staan centraal bij alles wat we doen. We werken altijd voor de lange termijn en bouwen waarde op over meerdere generaties. We zijn ervan overtuigd dat een goede relatie met landbouwers waardevoller is dan de snelle verkoop van een eenmalig project. We willen vooral betere landbouwbedrijven creëren voor de volgende 100 jaar.

Eternit, een eeuw aan dakbedekkingsoplossingen voor landbouwers

Essentiële partnerships

Bij Eternit zien we onszelf als een onderdeel van de landbouwgemeenschap. We willen als partner samenwerken met jou, om je behoeften als landbouwer beter te begrijpen en je te helpen innoveren, zodat je toonaangevend wordt of blijft in je sector.

Als een partner naast je staan, dat is voor ons essentieel. Vertrouw op Eternit om:

  • al je capaciteiten te ontplooien en de leefomstandigheden van je dieren te verbeteren;

  • samen de juiste beslissingen te nemen, met de beste oplossing voor je gebouw;

  • voordeel te halen uit een persoonlijke aanpak en deskundige ontwerpen, afgestemd op jouw behoeften;

  • te kiezen uit verschillende ontwerpen en een goed beeld te krijgen van hoe de oplossing er zal uitzien;

  • elke situatie, hoe moeilijk ook, tot een goed einde te brengen;

  • geen enkel detail over het hoofd te zien en voor elk aspect alleen de hoogste normen te hanteren;

  • bijstand te krijgen in elke fase van je bouwproces.

Vraag ons om advies over het beste ontwerp van je daken zodat jij je kan concentreren op je landbouwactiviteiten.

  • Hulp nodig voor je nieuw gebouw of dak?

Hulp nodig?

Neem contact met ons op voor deskundig advies voor jouw project.